Lidt Om Os

Hvad er det vi gør?

  • Vi har en lille håndfuld fede cykler som vi lejer eller leaser ud og senere sælger som demo-cykler mens de stadig er chrisp.
  • Vi har en masse lygter af den super-kraftige type som man bruger til Night Ride i skoven. Dem lejer vi også ud.
  • Vi tager en masse initiativer omkring MTB i Nordsjælland som du er inviteret til at deltage i: Træningsture, fællestransport til cykelløb, Night Rides, guidede ture i skoven, "lær-din-cykel-at-kende" arrangementer osv, osv.
Du kan deltage på din egen cykel eller du kan leje cyklerne af os.

Du kan leje en cykel til en enkelt tur i skoven et par timer, eller måske til et løb en dag, og selv om du måske allerede har en cykel, ku' det stadig være interessant at prøve en af vores. Vi tror, at vi har nogle af de de cykler som du går og drømmer om. Drømmer du om cykler på den forkerte side af 20K, så ku' det være rart at prøve dem rigtigt ...inden man beslutter sig. Prøv at se de cykler vi har i vores stald.

Det kan også bare være du bare typen som ikke gider at vaske og vedligholde din egen cykel - så bliver det ikke nemmere end hos os!

Du kan også lease cyklerne over en længere periode, fra mellem 1 og 24 måneder. Leasingkontrakten kan være med eller uden forkøbsret på cyklen.

Når cyklerne har nogle måneder på på bagen, men inden de bliver old news sælger vi dem til favorable demopriser.